085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Zonnepanelen voor ondernemers

Steeds meer grootverbruikers kijken naar de mogelijkheden om zelf energie op te wekken. De meest bekende optie is zonne-energie. Graag leggen we u uit wat zonne-energie voor grootzakelijk energieverbruikers kan betekenen. 

 1. Een lagere energierekening
  De kosten om een grootzakelijk zonne-installatie aan te leggen dalen. Het wordt daarmee interessanter om zonne-energie op te nemen in de grootzakelijke energiehuishouding. Zeker met alle subsidies en regelingen die van kracht zijn voor de grootzakelijke markt.

 2. Eigen opslag en energieverkoop
  Niet iedere dag is een ideale dag om zonne-energie op te wekken. En 's nachts is er bijvoorbeeld ook stroom nodig. Daarom is het ideaal om stroom op te slaan in accu's. Zo gaat de energie niet verloren en is er een back-up voor als de zon een keer niet schijnt. 

 3. Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

 4. Duurzaam ondernemen betekent ook een duurzaam personeelsbeleid, wat weer leidt tot minder ziekteverzuim en een beter imago. 

 5. Ook ben je als 'groen bedrijf' een interessante partner voor andere bedrijven waar iemand graag mee samenwerkt. Duurzaamheid is bijvoorbeeld een belangrijk punt bij veel aanbestedingen. 

  Duurzaam ondernemen is niet van de een op de andere dag geregeld. Er zal eerst geïnvesteerd moeten worden, voordat er van de voordelen genoten kan worden.