+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Over ons

ESS Zonnepanelen is al jaren een gerenommeerd technische onderneming oorspronkelijk opgericht door Boelens Senior. Uiteindelijk hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader een frisse nieuwe duurzame weg ingeslagen.

Deze stap naar duurzaamheid is inmiddels alweer 8 jaar geleden. Ondertussen hebben wij enorme stappen gemaakt op de duurzame markt en groeien wij nog iedere dag met ons familiebedrijf op een gezonde en onafhankelijke manier.

Vanwege de jonge dynamiek, oude kennis en ervaring kan ESS voor u een ongekende kwaliteit en service verwezenlijken.

Vraag naar onze referentie projecten voor een greep uit onze reeds succesvol gerealiseerde projecten. En bezoek bij een van onze projecten bij u in de buurt is altijd mogelijk. Zo ziet u het werk en afwerkingsniveau van ons in levenden lijve.

Onze visie

Innoveren, verduurzamen en rendement maken zijn de 3 kernbegrippen die wij vooropstellen voor u als ondernemer, De kern van het realiseren van projecten. U stelt uw dak beschikbaar en wij doen waar we goed in zijn. ESS gelooft in een toekomst met duurzame energie voor iedereen. Langdurige partnerships met onze klanten, medewerkers en leveranciers staan hierin voorop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel technisch als financieel uw verdienmodel van zonnepanelen kraakhelder is.

Onze missie

ESS Zonnepanelen EPC B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, aannemers / nieuwbouwprojecten en agrariërs. Wij werken uitsluitend voor klanten die op een duurzame manier ondernemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend advies

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. Wij verzorgen de aanvraag van de SDE+ subsidie, de plaatsing, het onderhoud van de PV-installatie en de uitwerking van financiering.