085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Ook voor uw bedrijf zakelijke zonnepanelen

Uw zakelijke partner voor uw zonne-energie installatie

ESS Zonnepanelen is een echt familiebedrijf. Van oorsprong is het een installatie- en bouwbedrijf van Boelens senior, vader van Bart en Maureen. Vanuit hier is de 1e stap naar duurzaamheid genomen en zijn zoon en dochter de weg naar duurzame en groene energie ingeslagen, ook voor zakelijke partijen. Vele bedrijven gingen u al voor.  

In de toekomst wil ESS Zonnepanelen zich nóg meer richten op samenwerkingen om het Zuiden van Nederland duurzamer te maken door de inzet van zonne-energie. Denk bijvoorbeeld aan energieneutrale nieuwbouwwoningen, duurzame utiliteitsbouw en de coöperatie met bouwaannemers. 

Ons kantoor van ESS Zonnepanelen bevindt zich in Geleen (Limburg)

Onze visie

Met onze drie zakelijke pijlers maken we het realiseren van zakelijke projecten zo aangenaam mogelijk. 

  • Innoveren: om in de toekomst bestand te zijn tegen concurrenten of tegenslagen, is het noodzakelijk om te blijven innoveren als bedrijf. Niet alleen voor grote bedrijven is innoveren interessant, juist ook voor de kleinere bedrijven. 
  • Verduurzamen: wij geloven in een toekomst met duurzame energie voor iedereen. Een duurzaam bedrijf is toekomstbestendig, bespaart kosten en is maatschappelijk verantwoord bezig. Met onze duurzame oplossingen maakt uw bedrijf een verschil! 
  • Rendement: de opbrengst van zonnepanelen is zakelijk gezien erg interessant, zeker omdat er veel subsidies en regelingen bestaan die deze investering erg aantrekkelijk maken. Over deze subsidies en regelingen vertellen we je graag meer. 

Onze missie

Onze zakelijke tak: MKB Duurzaam is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, aannemers / nieuwbouwprojecten en agrariërs. Wij werken uitsluitend voor klanten die op een duurzame manier ondernemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend advies.

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en slimme oplossing voor op de langere termijn. Wij ontzorgen uw bedrijf met de aanvraag van de SDE+ subsidie, de plaatsing van de zonnepanelen, het onderhoud en we maken het financiële plaatje inzichtelijk.

Over Maureen Kodas Boelens

“Ik haal veel plezier uit het ondernemerschap, het laten groeien van de onderneming en het team. Binnen de zakelijke tak van ESS Zonnepanelen richt ik mij op de bedrijfsadministratie, het onderhouden van relaties en het creëren van beeldmateriaal van de mooiste projecten."

Over Bart Boelens

“Ik heb een ongelofelijke drive om oplossingsgericht te werk te gaan. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en begeleiding van de grootzakelijke klanten. ESS Zonnepanelen EPC B.V. draagt zorg voor het gehele traject van de aanvraag van subsidies tot de ontwikkeling en inspectie en oplevering.”