085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Zonnepanelen in Maastricht

Zonnepanelen in Maastricht

Zonnepanelen in Maastricht
Met zonnepanelen bespaar je flink op je energierekening, daarom is het dus een goed idee om hier over na te denken. Ook ben je op deze manier goed bezig voor het milieu. Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens mogen voorzien van zonnepanelen en natuurlijk helpen we jou ook graag om je eigen energie op te gaan wekken.

Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen?

Team van specialisten
Ons team bestaat uitsluitend uit eigen specialisten. Zo hebben we onze eigen montageteams, elektriciens en duurzaamheidsadviseurs. Op deze manier kunnen we jou de beste kwaliteit en service garanderen. Tijdens het aanschaffen van zonnepanelen in Maastricht helpen we jou bij iedere stap op weg. Zo bekijken wij het dakoppervlak en bekijken we wat de beste plek voor de omvormer zou zijn. Onze kantoormedewerkers helpen je met alle servicevragen rondom je zonnepanelensysteem.

Andere energiebesparende producten
Heb je eenmaal zonnepanelen? Dan is de stap naar een nog duurzamer leven snel gemaakt met onze andere energiebesparende producten, zoals een airco, elektrische boiler, een accu, een HR-ketel of laadpaal. Hoe meer energiebesparende producten, hoe beter jij voor het milieu bezig bent en hoe meer geld je uiteindelijk bespaart op je energierekening.

Begin direct met besparen dankzij onze zonnepanelen
Met zonnepanelen op je dak in Maastricht, bespaar je iedere dag op je energierekening. Ook wordt je huis meer waard door de investering in zonnepanelen te maken. Als je zonnepanelen koopt, dan heb je deze investering vaak al na een jaar of 6 terugverdiend. Voor iedereen is er genoeg zonne-energie beschikbaar. Als je nog niet eerder zonnepanelen hebt gekocht, dan kun je de btw terugvragen over de aanschaf en installatie van je zonnepanelen. Daarnaast stelt de Provincie Limburg de duurzaamheidslening beschikbaar, waarmee je bij de gemeente geld kunt lenen uit een speciaal fonds voor de verduurzaming van je woning.

Waar zijn wij actief?
Ons werkgebied voor het aanschaffen van particuliere zonnepanelen is groter dan alleen Maastricht, zo bieden wij het advies over het kopen van zonnepanelen en verzorgen wij de installatie in heel Limburg en Noord-Brabant. Woon je wellicht in een andere stad? Kijk dan eens op onze andere pagina’s: Zonnepanelen in Weert, Zonnepanelen in Venlo, Zonnepanelen in Parkstad en Zonnepanelen in Sittard.

Vraag vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan