+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

In een zonnepaneel wordt zonne-energie omgezet in elektriciteit. Zonnepanelen bestaan als het ware uit twee lagen waartussen onder invloed van het zonlicht een elektrische stroom ontstaat. De zonne-energie die op deze manier wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Investeren in zonnepanelen is dus zeer zinvol! Niet alleen voor het milieu, maar ook een fijne besparing in uw huishouden.

Zonnepanelen schaf je niet zomaar aan, het is daarom van belang u goed voor te bereiden en te informeren over zonnepanelen. Hier bent u bij ESS aan het goede adres.

Zonnepanelen

Alleen de beste fabrikanten mogen deelnemen in het assortiment van ESS

Bekijk hier

Omvormers

Serieel of Parallel, Schaduw of geen schaduw? ESS heeft de oplossing

Montage materialen

Wij besparen NIET op de bevestiging van de zonnepanelen!

Complete montage van uw Systeem

Wij verzorgen de volledige installatie voor u van A tot Z met eigen ervaren mensen. Onze monteurs werken alles tot in de puntjes af en willen u als klant 100% tevreden hebben.

Digitale oplevering

De eerste monteur levert samen met u na goedkeuring het systeem op in onze software, u ontvangt hiervan een rapport per e-mail voor uw eigen administratie. Ook wij houden alle gegevens voor u bij voor de garanties.

Geen aanbetaling

Op de dag van montage bij tevredenheid betaald u de factuur en zullen wij de BTW teruggave voor u gaan verzorgen én de aanmelding van het systeem bij Stichting Zonnegarant voor u doen.

Salderingsregeling

Salderen tot 2021 en daarna? Lees alles over de ontwikkelingen in wetgeving en stimulering

Lees meer

BTW Teruggave

10 jaar ESS serviceplan