+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Warmtepompen, Laadpalen en LED verlichting

Warmtepompen

ESS vertelt u met alle plezier meer over de mogelijkheden m.b.t. het verwarmen en koelen met een warmtepompsysteem van ESS. Wij delen graag onze kennis van warmtepompen met u!

NIBE warmtepomp – volledig gasloos

De warmtepompen van NIBE behoren tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse. Deze Zweedse producent ontwerpt ieder product altijd met verwarmen en een duurzaam huis als uitgangspunt.

Elga hybride warmtepomp – 60% besparing op gas

De Elga hybride warmtepomp is geschikt voor alle woningen, kan samen geplaatst worden met een CV-ketel of stadsverwarming en heeft ook de mogelijkheid tot koelen bij vloerverwarming.

Lees meer

LED verlichting

LED verlichting is in onze huidige samenleving niet meer weg te denken.

LED lampen hebben een lange levensduur, een zeer laag stroomverbruik en geven een veel grotere lichtstroom dan gloeilampen. LED-lampen zorgen hierdoor voor een significante voordeligere verlichting dan andere lichtbronnen.

ESS vertelt u graag alles over LED verlichting en de mogelijkheden. Naast directe leverancier van LED verlichting, kunnen wij deze uiteraard ook bij u monteren. Wij zijn van alle markten thuis! ESS staat voor u klaar om een duurzaam én winstgevend lichtplan voor u op te stellen.

Laadpalen

Snel en slim thuis opladen met een laadpaal van ESS zonnepanelen!

Als eigenaar van een elektrische auto wilt u deze natuurlijk het liefst overal kunnen opladen en zeker ook bij u thuis. ESS begeleidt u tijdens het hele proces van eerste informatie en advies tot de daadwerkelijke installatie.

Heeft u zowel zonnepanelen van ESS en bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan is laden met uw eigen zonne-energie de beste optie om duurzamer te rijden én geld te besparen. Opladen kan bijvoorbeeld met de Tesla Wall Connector of de Alfen laadpalen.

Energie-opslag

Zelf opgewekte duurzame energie met zonnepanelen opslaan in bijvoorbeeld een thuisaccu kan het thuis opwekken van stroom nóg aantrekkelijker maken. Dankzij de snelle ontwikkeling van thuisaccu’s wordt het zeer interessant voor iedereen om ook energie op te slaan. De accusystemen dienen als opslag en back-up. ESS heeft een ruime kennis vergaard op het gebied van accu’s. Wij leveren opslagsystem van Tesla (de “Powerwall”) en de “LG chem”. Deze systemen werken uitstekend samen met de omvormers van ESS.