085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Rob

Mijn werkdag ziet er iedere dag verschillend uit en die variatie maakt het juist zo leuk. Na het ontbijt en een kopje koffie bekijk ik gelijk mijn werkmail. Daarna zie ik in mijn werkactiviteiten waar ik die dag naartoe mag gaan. Vrijwel altijd maak ik op locatie foto’s van het dakvlak en meet ik de werking van de dakpannen. Hierdoor kan ik een zo nauwkeurig mogelijke offerte uitbrengen. Tijdens mijn werkdag heb ik veel onderling contact met mijn medecollega’s. Ik maak er in ieder geval iedere dag een feestje van!

Bij thuiskomst staat vaak al het eten klaar en hierna kan ik na het voltooien van mijn activiteiten gezellig terecht bij mijn vriendin op de bank of ik gooi een pijltje (darts) om af te schakelen. 

In mijn vrije tijd geniet ik in de zomer graag van een speciaal biertje samen met mijn vrienden of vriendin op het terras. In de winter ga ik dan weer graag op wintersport met de familie, ik ben een echte familieman. Ik ben dan vaak in Oostenrijk te vinden in de besneeuwde bergen op de ski's.