085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Maureen

Als kind was ik al avontuurlijk, waarschijnlijk doordat we met ons gezin in Zuid-Frankrijk hebben gewoond. Zo zat ik al als jong kind in een nieuwe omgeving, andere school, andere taal en maakte mij snel deze factoren eigen. Mijn aanpassingsvermogen wat ik in mijn kindertijd heb gevormd heb ik nu in het dagelijks leven nog steeds profijt van.

Ook stond ik al snel op eigen benen, zo woonde ik sinds mijn 15e al op mezelf tijdens mijn studie aan het Sint Lucas in Boxtel. Daarna heb ik nog een aantal jaren in Eindhoven gewoond waar ik genoot van het studentenleven in een huis vol gezellige vrienden.

Na mijn afstuderen ben ik mijn liefde achterna gereisd in Istanbul, Turkije waar ik 8 maanden samen heb gewoond met Murat. Deze periode was fantastisch, wát een wereldstad. De cultuur, de vriendelijke mensen, de prachtige moskeeën en architectuur, de gezellige bazaar en vooral ook de bijzondere plekken waar geen toeristen komen waar Murat mij mee naar toe nam.  We sloten onze 8 maanden Istanbul af met een verlovingsring en onze liefde zet zich nu 10 jaar later nog steeds samen voort in Nederland.

Als relatief jonge werkgever aan het hoofd staan van ESS Zonnepanelen, vergt veel van me maar ik haal er juist ontzettend veel energie uit en geniet nog iedere dag van het ondernemerschap. Ik hou mij voornamelijk bezig met het in goede banen leiden van ESS Zonnepanelen groep. Van de complete bedrijfsadministratie, groei realiseren, groot zakelijke projecten tot aan het ontplooien van mijn team om het beste in iedereen naar boven te halen. Dit laatste is voor mij belangrijk; ik sta voor Inclusie en persoonlijke ontwikkeling en ben vaak in gesprek met mijn teamleden om samen tot een hoger niveau te komen. Ik wil iedereen een prettige en veilige werkomgeving bieden waardoor ik mijn werknemers aan me bind en we samen een lange, diepgaande relatie kunnen opbouwen. Als directie sta ik niet hiërarchisch boven mijn teamleden, dat vind ik ook niet meer van deze tijd. Samen kom je het verst, we doen het met z’n alle!

Er zijn een aantal dingen die ik belangrijk vind bij mijn werknemers, bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, eerlijkheid, openheid en authenticiteit. Ik ben er gevoelig voor dat iemand écht zichzelf is en iets speciaals heeft. Zo merk ik dat binnen mijn bedrijf iedereen zijn eigen bijzonderheden heeft, waardoor we allemaal van elkaar kunnen leren en dit zich uiteindelijk ook vertaalt naar de groei van het bedrijf.

Mijn werk bestaat veel uit nadenken, waardoor ik het ook erg belangrijk vind om op een juiste manier te kunnen ontspannen. Deze ontspanning kan ik vinden in het lezen van interessante boeken over zelfontwikkeling en management. Deze opgedane inzichten en kennis kan ik direct in de praktijk brengen binnen mijn organisatie. Verder vind ik het heerlijk om nieuwe gerechten te koken en waag ik mij graag op de dansvloer voor een Latin dansje.

Om fit te blijven tijdens mijn drukke werkdagen sport ik samen met mijn personal trainer die mij de meest effectieve oefeningen laat doen binnen een relatief korte tijd, lekker efficiënt! 

Wat ik aan mijn medewerkers en mensen om me heen mee wil meegeven? Geniet van de kleine dingen in het leven, voordat je het weet is het namelijk voorbij. Die fijne wandeling met sjirpende vogeltjes, de wind door de bomen, de volle maan die het landschap verlicht, de zon op je gezicht. Maar bovenal: koester de mensen die van jou houden.