085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Joyce

Hallo, ik ben Joyce, werkzaam als Relatiemanager bij ESS Zonnepanelen. Wij gaan met z'n allen voor een duurzame toekomst. Om bedrijven duurzaam te laten ondernemen zet ik mij in voor de zakelijke markt. Dit houdt in dat ik de zakelijke markt aanspoor om mee te doen aan de energietransitie. Ik plan een afspraak in met een van onze adviseurs op locatie zodat er een advies op maat kan worden uitgebracht. Wanneer de opdracht kan worden gerealiseerd bied ik een helpende hand bij het aanvragen van de subsidie, het inplannen van de technische opname en zorg ik ervoor dat de keuring op tijd plaatsvindt. Daarnaast help ik particulieren (indien wenselijk) met de aanvraag van de duurzaamheidslening en plan ik met veel plezier een afspraak in voor de montage van een nieuwe meterkast, laadpaal of zonnepanelen-installatie. Voor alle servicevragen of verzoeken zit je bij mij ook aan het goede adres. Graag neem ik samen met de klant een kijkje naar hun installatie/omvormer om te achterhalen hoe een storing verholpen kan worden. Als je klant wilt worden of al klant bent bij ESS Zonnepanelen zullen wij elkaar gegarandeerd gaan spreken!

Wat vind je het leukste van je werk: “Mijn werkzaamheden zijn heel divers en daarom is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het leuk om bij ESS Zonnepanelen te werken omdat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen zodat wij (als team) de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast sta ik dagelijks in contact met klanten, leveranciers, samenwerking-partners ect waar veel leuke en interessante gesprekken uit voort vloeien. ”

Bankhangen is niks voor Joyce, in het weekend is ze altijd wel bezig met een leuke activiteit of staat ze op het volleybalveld. Ze wilt graag veel plaatsen op de wereld ontdekken en is met haar vriend al de volgende reis aan het plannen.