+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Joyce

Hallo, ik ben Joyce, werkzaam als Relatiemanager bij ESS Zonnepanelen. Dagelijks sta ik in contact met zowel particuliere als zakelijke klanten. Als je klant wilt worden of al klant bent bij ESS Zonnepanelen zullen wij elkaar gegarandeerd gaan spreken!

Wij gaan met z'n allen voor een duurzame toekomst. Om bedrijven duurzaam te laten ondernemen zet ik mij in voor de zakelijke markt. Dit houdt in dat ik de zakelijke markt aanspoor om mee te doen aan de energietransitie. Ik plan een afspraak in met een van onze adviseurs op locatie zodat er een advies op maat kan worden uitgebracht. Wanneer de opdracht kan worden gerealiseerd bied ik een helpende hand bij het aanvragen van de subsidie, het inplannen van de technische opname en zorg ik ervoor dat de keuring op tijd plaatsvindt. Daarnaast help ik particulieren (indien wenselijk) met de aanvraag van de duurzaamheidslening en plan ik met veel plezier een afspraak in voor de montage van een nieuwe meterkast, laadpaal of zonnepanelen-installatie. Voor alle servicevragen of verzoeken zit je bij mij ook aan het goede adres. Graag neem ik samen met de klant een kijkje naar hun installatie/omvormer om te achterhalen hoe een storing verholpen kan worden. 

Omdat ik veel contact heb met de klant vliegt de tijd echt voorbij en is deze functie mij op het lijf geschreven. Mijn werkzaamheden zijn namelijk heel divers en daarom is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het leuk om bij ESS Zonnepanelen te werken, omdat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kunnen wij als team de klant nog beter van dienst zijn. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke doelen. 

Ik hou niet van bankhangen dus ik ga in het weekend graag wandelen, een drankje doen met vrienden of ik plan een leuke activiteit in. Samen met mijn vriend wil ik nog hele leuke en verre reizen gaan maken, dus er staan een hoop stedentripjes en verre reizen op de planning. Naast al deze leuke en gezellige activiteiten heb ik ook nog een hobby namelijk: volleyballen.