+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Henri

Ik ben de vader van Bart en Maureen, zij vormen inmiddels de directie van ESS Zonnepanelen. Ik ben dit bedrijf oorspronkelijk begonnen als bouw- en installatiebedrijf zo’n 31 jaar geleden.

Wel ben ik nog altijd betrokken bij het bedrijf als installateur. Zo plaats ik airco’s, cv-ketels, warmtepompen en doe ik verschillende opnames bij de klanten thuis. Als er iets op kantoor moet gebeuren dan ben ik ook van de partij. Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken bij de meubels die in de showroom komen te staan van ESS Zonnepanelen. Soms wandel ik even het kantoor binnen en vind ik het leuk om te sparren over een aantal dingen. Ook wandel ik dan gelijk even bij Bart en Maureen langs. Ik vind het geweldig dat mijn kinderen het bedrijf hebben overgenomen en dat het zo goed gaat.

In mijn vrije tijd knutsel ik graag bij mij thuis of bij Bart en Maureen, een uitbouw maken, een keuken in elkaar zetten, vloerverwarming aanleggen. Noem maar op. Om echt even te ontspannen neem ik graag een duik, en dan het liefste niet in een zwembad, maar op een mooie plek waar de onderwaterwereld nog allemaal geheimen voor mij heeft.