+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Esther

Hi, ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkdag. Ik ben Esther, marketing- en communicatiemedewerkerster bij ESS Zonnepanelen. Ik krijg energie van de creatieve kant van het marketing- en communicatievak. 

In de ochtend start ik altijd rustig op met een kop thee. Ondertussen kijk ik mijn mails na, beantwoord ik deze en check ik mijn agenda en taken van die dag. Dan controleer ik even hoe onze cijfers ervoor staan. Hoe gaat het bijvoorbeeld met de websitebezoekers of het aantal reacties op een kortingsactie? Ook het uitdenken, ontwerpen en uitvoeren van een campagne of de showroom hoort er allemaal bij! Om alles op marketing- en communicatiegebied te laten slagen, werken we met verschillende partijen samen. Regelmatig hebben mijn collega Shauna en ik een videocall opstaan met een partij waar we mee samenwerken.

Ik geniet ervan om in mijn vrije tijd een baantje te trekken in het zwembad of mentaal op te laden tijdens een flinke wandeling in het bos. Ook geniet ik er intens van om samen met mijn vriend of vriendinnen nieuwe ervaringen op te doen: een festival, duiken, luchtballonvaart, tokkelen of nieuwe landen en culturen te leren kennen. Ik sta dan ook altijd open voor een surprise tripje.