+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Close
Info icon

Djemo

Hi, mijn naam is Djemo en werk sinds begin 2021 bij ESS Zonnepanelen. Waarom ik voor ESS Zonnepanelen heb gekozen? In mijn ogen is het een dynamisch en groeiend bedrijf, dat bestaat uit een leuk en jong team, waar ik me ook direct thuis voelde. 

Daarnaast vind ik de vrijheid en nodige verantwoordelijkheid die je krijgt bij deze functie erg fijn. Het adviseren van mensen in een stap naar een duurzamer leven is iets waar ik me helemaal in terug vindt. Ook is geen een dag hetzelfde waardoor het altijd een uitdaging blijft. In de toekomst wil ik me graag verder ontwikkelen als adviseur zonnepanelen, en meegroeien met het bedrijf. 

Naast het fulltime werken ben ik een echte sportfanaat. Zo ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik mijn hoofd even helemaal kan leegmaken. Zwemmen en een stuk rennen zijn ook activiteiten die ik graag doe. Een andere grote hobby van mij is reizen. Ik ben al op veel mooie plaatsen geweest, echter wordt het lijstje alleen maar langer met plaatsen die ik nog graag wil zien! Wellicht kun je mij nog meer plaatsen aanraden... ;). En om niet te vergeten doe ik ook graag een drankje met vrienden, of ga ik lekker uit eten!