085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Een familiebedrijf met de focus op kwaliteit en service

Over ESS Zonnepanelen

De zon die op je huid straalt, de warmte van familie om je heen. Kleine dingen die het leven nét ietsjes mooier en duurzamer maken en je energie geven. Maar wel onbetaalbaar zijn. ESS Zonnepanelen is opgericht met de gedachte om duurzame energie betaalbaar te maken. Zodat jij genoeg tijd én geld overhoudt om te genieten van de onbetaalbare dingen die jou energie geven. 

Wij garanderen een eerlijk advies op maat. We willen met je samenwerken om zo tot de beste oplossing te komen. We geven uitleg over onze kwalitatief, hoogwaardige producten in onze showroom of komen bij je langs. We maken een duurzame investering in je woning mogelijk, tegen een goede prijs. 

Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan. Van zonnepanelen en airco’s tot energieopslag en laadpalen. Alles waarmee jij nét dat stukje meer energie krijgt voor de onbetaalbare momenten in het leven.
 

“Wist je dat ESS staat voor Energy Saving Solutions?
 

ESS Zonnepanelen is een echt familiebedrijf. Van oorsprong is het een installatie- en bouwbedrijf van Boelens senior, vader van Bart en Maureen. De stap naar duurzame energie is in 2009 gezet. Sinds 2018 hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader de duurzame schoenen bij ESS Zonnepanelen aangetrokken. 

Vanaf dat moment is er een enorme vooruitgang gemaakt op de duurzame markt. Zo hebben wij gezorgd voor een gezonde, constante groei als sterk familiebedrijf. Ons team bestaat inmiddels uit een frisse mix van jong en oud. Van ervaren rotten in het vak, tot werknemers aan het begin van hun carrière die hard op weg zijn naar de top!

Ons kantoor is gevestigd in Geleen. Kijk hier voor de openingstijden. Je bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen voor een adviesgesprek. Graag bespreken we jouw vragen en geven we je meer informatie over onze producten. De kop koffie of thee staat al voor je klaar.

Hieronder maak je kennis met ons team.

Maureen Kodas Boelens

Deze volhardende power woman staat haar mannetje binnen ESS én daarbuiten. Als eigenaar van het bedrijf staat ze altijd klaar voor haar personeel met een open hart en luisterend oor. De cijfers zijn leidend maar het onderbuikgevoel is zeker niet minder belangrijk. Ze is van alle markten thuis en draait haar hand nergens voor om.

Leer Maureen beter kennen

Bart Boelens

Als eigenaar en oprichter van ESS Zonnepanelen heeft Bart een ongelooflijke drive om oplossingsgericht te werk te gaan. Bart is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en begeleiding van ESS Zonnepanelen haar grootzakelijke klanten. ESS Zonnepanelen EPC B.V. draagt zorg voor het gehele traject van de aanvraag van subsidies tot de ontwikkeling, inspectie en oplevering. Als er tijd is voor ontspanning is Bart bezig met muziek als Techno DJ.

Leer Bart beter kennen

Murat Kodas

Als projectleider van grootzakelijke-, mkb-, en particuliere projecten zorgt Murat ervoor dat de uitvoeringen vlekkeloos verlopen. Ik houd me bezig met de werkvoorbereiding tot aan de kwaliteitscontroles op de locatie. Naast projectleider ben ik ook de partner van Maureen.

Leer Murat beter kennen

Kwaliteit
ESS Zonnepanelen staat garant voor continuïteit en kwaliteit over haar producten en diensten. Daar waar veel leveranciers op kwaliteit bezuinigen, zet ESS Zonnepanelen de volgende stap naar verbetering en kwaliteit. Daarnaast zijn we in het bezit van vele certificaten

Service
Het team van ESS Zonnepanelen staat 6 dagen per week voor jou klaar. Zowel telefonisch, als in onze showroom of bij jou thuis. Indien zich een probleem voordoet, staan wij altijd voor je klaar. Net zolang totdat we volledige tevredenheid hebben bereikt. Bij ons ben je niet alleen klant tijdens de aanschaf en montage, maar ook daarna blijf je klant bij ESS Zonnepanelen.  

Beleving
Het investeren in duurzame, energiebesparende producten is een geheel proces. Wij bij ESS Zonnepanelen weten dat als geen ander. Vandaar dat het bij ons gaat om de gehele beleving. We maken je lid van onze familie die altijd voor je klaar zal staan.

Onze klanten geven ons een 9,1 :-)

ESS is trots op haar klanttevredenheid. Elke dag proberen wij onze dienstverlening nog beter af te stemmen op jouw behoefte, en dat werkt! Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,1. 

Ook tevreden over ESS? Deel jouw ervaringen met anderen op Facebook of Google en help zo anderen een goede & betrouwbare zonnepanelen-leverancier te vinden!

Robert

Robert is onze kantoorpapa. Hij is onderdeel van de afdeling verkoop en neemt hier als Manager MKB het gehele midden- en kleinbedrijf voor zijn rekening.

Alexander

Alexander, onze goedlachse Rotterdammer, heeft de mannen van de afdeling particuliere verkoop onder zijn hoede als Manager particuliere markt.

Menne

Ook bij Menne staat het persoonlijke contact met de klant voorop. Zijn achtergrond in de hospitality vertaalt hij naar gastvrijheid voor de klant als Adviseur duurzame energie.

Elko

Samen met de klant kijkt Elko, als Adviseur duurzame energie naar een perfecte oplossing voor iedere situatie. Zelf vindt hij het persoonlijke contact met de klant het allerleukste wat er is.

Damy

Maak kennis met Damy! Deze Valkenburgse jongen stelt graag voor jou een passend advies op! In zijn vrije tijd is hij ook nog eens DJ.

Sascha

Maak kennis met Sascha. Hij is werkzaam als technisch schouwer, waardoor hij écht oog voor detail heeft. Dit laat hij ook zien in zijn hobby's: fotografie en muziek.

Rowan

Ontmoet Rowan, een enthousiaste adviseur die altijd goede zin heeft. Hij zet zich in voor duurzame energie en heeft een passie nostalgische hobby's.

Julian

Naast zijn passie voor muziek heeft Julian ook een passie voor dienstverlening. Hij vindt het leuk om servicegericht te werk te gaan en hij haalt iedere dag het beste uit zichzelf en anderen.

Shauna

Het liefst reist ze de hele wereld rond, maar doet ze dat niet dan zit ze op kantoor en regelt ze alle marketing - en communicatie gerelateerde zaken voor ESS Zonnepanelen.

Diascara

In haar vrije tijd gaat Diascara er graag op uit. Op kantoor houd ze zich bezig met de planning en staat ze je te woord om al jouw vragen te beantwoorden.

Veerle

Veerle werkt samen met haar man Sascha bij ESS Zonnepanelen. Zij houdt zich bezig met de financiële administratie en de planning. Veerle is een echt familiemens en lacht graag!

Romy

Als Romy niet aan het werk is, wandelt ze graag en brengt ze graag tijd door met haar gezin. Ook is ze erg creatief aangelegd! Romy houdt zich vooral bezig met de klantenservice en administratie bij ESS Zonnepanelen.

Lara

Lara voelt zich helemaal thuis in het 'jonge' team van ESS Zonnepanelen en de informele sfeer die er op kantoor hangt. Lara houdt zich vooral bezig met de klantenservice en de administratie. In haar vrije tijd reist ze graag en onderneemt graag dingen met haar zoontje.

George

Onze Brabantse George zorgt als magazijnchef ervoor dat het magazijn altijd tiptip in orde is, natuurlijk doet hij dit met de nodige dosis humor.

T-rex

Deze trouwe viervoeter bezorgt iedereen meteen een grote glimlach. Hij is geregeld aanwezig op kantoor en zorgt voor een goede werksfeer.

Jeffrey

Als we het hebben over iemand die altijd zijn best doet, dan hebben we het over Jeffrey. Met zijn altijd vriendelijke lach zorgt hij voor 100% tevredenheid bij onze klanten.

Jeroen

Jeroen zal er alles aan doen om jouw zonnepanelen-installatie helemaal tip top in orde te maken.

Youssef

De altijd vriendelijke Youssef monteert door weer en wind op jouw dak.

Melvin

Deze aanpakker geeft leiding aan zijn montageteam. Niets is te veel gevraagd voor Melvin. Zijn twee lieve kindjes staan op nummer 1 voor deze vader.

Orlando

Het zit in de familie wordt vaak gezegd. Buiten collega's zijn Orlando en Melvin ook halfbroertjes. En wat doen broertjes vaak? Streken uithalen! En dat doet Orlando graag. Uiteraard heeft Melvin hem die streken bij jouw op het dak afgeleerd!

Ayoub

Ayoub maakt het montageteam van Melvin en Orlando compleet. Achter zijn stoere uiterlijk schuilt een klein hartje.

Ali

Ali is de grappenmaker onder de monteurs. Is Ali niet bezig met de spanning te meten van jouw zonnepanelen? Dan is hij vaak thuis in de weer met een van zijn 4 kinderen.

Mehmet

Onbevreesd is zijn middelste naam. Is Mehmet niet bezig met het installeren van zonnepanelen op je dak? Grote kans dat deze trotse papa de spanning opzoekt terwijl hij op zijn motor rondrijdt.

Sevdin

Samen met Ali en Mehmet is Sevdin vaak op het dak te vinden voor het installeren van een stralende zonne-installatie.