+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen

Een familiebedrijf met de focus op kwaliteit en service

Over ESS Zonnepanelen

ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader met ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Deze stap naar duurzaamheid is alweer 8 jaar geleden. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde constante groei binnen ons sterk familiebedrijf. 

Ons team bestaat inmiddels uit een frisse mix van jong en oud. Van ervaren werknemers en werknemers aan het begin van hun carrière die hard op weg zijn naar de top!

Ons kantoor is gevestigd in Geleen en is dagelijks geopend voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over onze producten. Onder het genot van een kop koffie of thee staat team ESS graag voor u klaar!

" Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen. "

Henri Boelens

De oorsprong van ESS. Hier begon het allemaal ruim 12 jaar geleden: dé bedenker. Kennis van alle zaken, techneut 1ste klas, ontembaar en een hart van goud. I had a dream...

Bart Boelens

Het onvermoeibare brein binnen ESS. Gezonde groei en bedrijfsvoering zijn woorden die Bart op het lijf geschreven staan. Ook maakt hij zich hard voor innovatie en digitalisatie. De focus voor Bart ligt op Corporate en MKB.

Maureen Kodas Boelens

Als power woman in de mannenwereld staat ze haar mannetje binnen ESS én daarbuiten. De cijfers zijn leidend maar het onderbuikgevoel is zeker niet minder belangrijk. Ze is van alle markten thuis en draait haar hand nergens voor om.

Beleving

Bij ESS gaat het om de gehele beleving bij de aanschaf van zonnepanelen. Van de eerste tot de laatste stap staat team ESS met raad en daad aan uw zijde.

Kwaliteit

ESS Zonnepanelen staat garant voor continuïteit en kwaliteit over haar producten en diensten, daar waar veel leveranciers op kwaliteit beknibbelen, zet ESS de volgende stap naar verbetering en kwaliteit.

Service

Team ESS staat 6 dagen per week voor u klaar. Indien er zich een probleem voordoet, ook ná aanschaf wordt u als klant bij ESS, altijd geholpen tot dat we uw volledige tevredenheid hebben bereikt!

Onze klanten geven ons een 9,1 :-)

ESS is trots op haar klanttevredenheid. Elke dag proberen wij onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw behoefte, en dat werkt! Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,1

Ook tevreden over ESS? Deel uw ervaringen met anderen op Facebook of Google en help zo anderen een goede & betrouwbare zonnepanelen-leverancier te vinden!

Murat

Deze duizendpoot is verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van zonnepanelen projecten. Zowel kleine als grote projecten krijgen 100% aandacht en focus van deze projectleider om de kwaliteit van ESS te waarborgen.

Niké

Als content manager is Niké het brein achter alle teksten op de website. Zij is verantwoordelijk voor het creëren en publiceren van aantrekkelijke, commerciële online content.

Robert

Als Sales Manager binnen ESS staat hij met ruime werkervaring het hele team bij. Hij legt de focus op de ESS-beleving en zorgt dat deze bij iedere klant uitmuntend is en blijft.

Roy

We stellen u graag voor aan onze servicemedewerker; Roy. Roy draait zicht niet om voor een probleem of vraagstuk, een echte troubleshooter! Hij staat voor u klaar met al uw technische vraagstukken. Roy blijft altijd kalm, is geduldig en betrouwbaar.

Alexander

Deze topper werkt sinds kort bij ESS zonnepanelen aan zijn carrière als Junior Sales. Een altijd enthousiaste verkoper die voor ons de regio Noord-Limburg, Brabant en Gelderland voor zijn rekening neemt. Bij Alexander kunt u altijd terecht met al uw vragen. Heeft een u afspraak bij u thuis voor de mogelijkheden te bekijken? Grote kans dat u Alexander treft.

Myrthe

Als commercieel medewerker binnendienst staat Myrthe u, als toekomstige ESS klant, graag te woord. Ze neemt uw wensen met u door en prikt heel graag met u een dag voor een adviesgesprek op locatie.

Pascal

Onze eerste monteur in opleiding. Na een gedurfde carrièreswitch begon Pascal in 2018 bij ESS Zonnepanelen als zonnepanelen monteur. Langzaam maar zeker, met de juiste begeleiding en een sterke wil, ontpopt hij zich tot eerste monteur waar iedereen dolgraag mee wilt samenwerken.

Jeroen

De jongste van team ESS, maar zeker niet de minste. In BBL verband leert en werkt hij bij ESS aan zijn toekomstige carrière. Montage van zonnepanelen, meterkasten en warmtepompsystemen zijn voor Jeroen onder deskundige begeleiding inmiddels gesneden koek.

Tamas

Deze hardwerkende monteur is een expert op het dak. Zonnepanelen plaatsen zijn inmiddels gesneden koek. Niets is te veel gevraagd voor Tamas, hij gaat voor 10 punten!

Richard

Helpt onze installatiemonteurs om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Als hulpmonteur zorgt Richard er onder andere voor dat alles spik en span achterblijft. Ook helpt Richard buiten op het dak als binnen bij het trekken van de kabels. De rechterhand van iedere monteur!

Jaydon

Onze stagiaire Commercieel medewerker binnendienst. Belt u ons op maandag of dinsdag? Dan krijg u misschien wel het genoegen met Jaydon. Altijd positief en vrolijk gaat hij aan de slag binnen ESS en hoopt uiteindelijk zijn MBO diploma te behalen.

Joseph

Onze monteur Joseph werkt hard aan zijn toekomst binnen ESS Zonnepanelen. Hij heeft zich van hulp monteur opgewerkt als monteur dakwerkzaamheden en daar mag hij trots op zijn! Volgende halte: Teamleider!