+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Een familiebedrijf met de focus op kwaliteit en service

Over ESS Zonnepanelen

De zon die op je huid straalt, de warmte van familie om je heen. Kleine dingen die het leven nét ietsjes mooier en duurzamer maken en je energie geven. Maar wel onbetaalbaar zijn. ESS Zonnepanelen is opgericht met de gedachte om duurzame energie betaalbaar te maken. Zodat jij genoeg tijd én geld overhoudt om te genieten van de onbetaalbare dingen die jou energie geven. 

Wij garanderen een eerlijk advies op maat. We willen met je samenwerken om zo tot de beste oplossing te komen. We geven uitleg over onze kwalitatief, hoogwaardige producten in onze showroom of komen bij je langs. We maken een duurzame investering in je woning mogelijk, tegen een goede prijs. 

Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan. Van zonnepanelen en airco’s tot energieopslag en laadpalen. Alles waarmee jij nét dat stukje meer energie krijgt voor de onbetaalbare momenten in het leven.
 

“Wist je dat ESS staat voor Energy Saving Solutions?
 

ESS Zonnepanelen is een echt familiebedrijf. Van oorsprong is het een installatie- en bouwbedrijf van Boelens senior, vader van Bart en Maureen. De stap naar duurzame energie is in 2009 gezet. Sinds 2018 hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader de duurzame schoenen bij ESS Zonnepanelen aangetrokken. 

Vanaf dat moment is er een enorme vooruitgang gemaakt op de duurzame markt. Zo hebben wij gezorgd voor een gezonde, constante groei als sterk familiebedrijf. Ons team bestaat inmiddels uit een frisse mix van jong en oud. Van ervaren rotten in het vak, tot werknemers aan het begin van hun carrière die hard op weg zijn naar de top!

Ons kantoor is gevestigd in Geleen. Kijk hier voor de openingstijden. Je bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen voor een adviesgesprek. Graag bespreken we jouw vragen en geven we je meer informatie over onze producten. De kop koffie of thee staat al voor je klaar.

Hieronder maak je kennis met ons team.

Henri Boelens

Henri Boelens, ook wel bekend als Boelens Senior, is de man bij wie het allemaal begon. De oorsprong van ESS Zonnepanelen. Als rasechte vakidioot heeft hij kennis van alle zaken, is hij een techneut 1e klas, heeft hij ontembare energie en een hart van goud. Maar bovenal straalt hij van trots, nu zijn kinderen het bedrijf hebben overgenomen. Zijn droom is werkelijkheid geworden.

Leer Henri beter kennen

Maureen Kodas Boelens

Deze volhardende power woman staat haar mannetje binnen ESS én daarbuiten. Als eigenaar van het bedrijf staat ze altijd klaar voor haar personeel met een open hart en luisterend oor. De cijfers zijn leidend maar het onderbuikgevoel is zeker niet minder belangrijk. Ze is van alle markten thuis en draait haar hand nergens voor om.

Bart Boelens

Als eigenaar en oprichter van ESS Zonnepanelen heeft Bart een ongelooflijke drive om oplossingsgericht te werk te gaan. Bart is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en begeleiding van ESS Zonnepanelen haar grootzakelijke klanten. ESS Zonnepanelen EPC B.V. draagt zorg voor het gehele traject van de aanvraag van subsidies tot de ontwikkeling, inspectie en oplevering. Als er tijd is voor ontspanning is Bart bezig met muziek als Techno DJ.

Leer Bart beter kennen

Kwaliteit
ESS Zonnepanelen staat garant voor continuïteit en kwaliteit over haar producten en diensten. Daar waar veel leveranciers op kwaliteit bezuinigen, zet ESS Zonnepanelen de volgende stap naar verbetering en kwaliteit. Daarnaast zijn we in het bezit van vele certificaten

Service
Het team van ESS Zonnepanelen staat 6 dagen per week voor jou klaar. Zowel telefonisch, als in onze showroom of bij jou thuis. Indien zich een probleem voordoet, staan wij altijd voor je klaar. Net zolang totdat we volledige tevredenheid hebben bereikt. Bij ons ben je niet alleen klant tijdens de aanschaf en montage, maar ook daarna blijf je klant bij ESS Zonnepanelen.  

Beleving
Het investeren in duurzame, energiebesparende producten is een geheel proces. Wij bij ESS Zonnepanelen weten dat als geen ander. Vandaar dat het bij ons gaat om de gehele beleving. We maken je lid van onze familie die altijd voor je klaar zal staan.

Onze klanten geven ons een 9,1 :-)

ESS is trots op haar klanttevredenheid. Elke dag proberen wij onze dienstverlening nog beter af te stemmen op jouw behoefte, en dat werkt! Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,1. 

Ook tevreden over ESS? Deel jouw ervaringen met anderen op Facebook of Google en help zo anderen een goede & betrouwbare zonnepanelen-leverancier te vinden!

Robert

Robert is onze kantoorpapa. Hij is onderdeel van de afdeling verkoop en neemt hier het hele MKB voor zijn rekening.

Leer Robert beter kennen

Alexander

Alexander, onze goedlachse Rotterdammer, heeft de mannen van de afdeling particuliere verkoop onder zijn hoede.

Leer Alexander beter kennen

Murat

Murat is naast projectleider zonnepanelen van alle grote- en kleine projecten ook de partner van Maureen.

Leer Murat beter kennen

Myrthe

Onze duizendpoot! Myrthe is een ontzettend belangrijke schakel op kantoor en verantwoordelijk voor het office management.

Leer Myrthe beter kennen

Joyce

Joyce, relatiemanager, staat dagelijks in contact met zowel particuliere als zakelijke klanten om iedereen te helpen bij hun eigen energietransitie.

Leer Joyce beter kennen

Stan

Stan voelt zich als een vis in het water in zijn adviserende rol als Adviseur zonnepanelen. Hij komt graag jouw dak opmeten voor een passend advies.

Leer Stan beter kennen

Rob

Rob maakt van iedere dag een feestje als Adviseur zonnepanelen en dat is terug te zien in zijn werk. Als hij op vrijdag op kantoor te vinden is, maakt hij graag met iedereen een praatje.

Leer Rob beter kennen

Carlijn

Carlijn is de enige dame tussen de jongens van de buitendienst en moet dus goed haar mannetje staan. Deze gezellige en sociale dame kan haar energie goed kwijt op het (beach)volleybalveld.

Elko

Samen met de klant kijkt Elko naar een perfecte oplossing voor iedere situatie. Zelf vindt hij het persoonlijke contact met de klant het allerleukste wat er is.

Shauna

Het liefst reist ze de hele wereld rond, maar doet ze dat niet dan zit ze op kantoor en kijkt ze samen met Esther naar alle marketing- en communicatie gerelateerde zaken.

Leer Shauna beter kennen

T-Rex

Deze trouwe viervoeter bezorgt iedereen meteen een grote glimlach. Hij is geregeld aanwezig op kantoor en zorgt voor een goede werksfeer.

Aziz

Aziz is 21 jaar oud en studeert Commerciële Economie, Aziz loopt stage op de marketingafdeling. Hij zal de belangrijkste doelgroepen gaan onderzoeken voor ESS Zonnepanelen.

Mike

Mike is 25 jaar en zit in zijn laatste jaar Facility Management. Mike houdt zich bezig met een continuïteitsonderzoek over zonnepanelen, en ondersteunt de verschillende afdelingen waar nodig.

Vincent

De vrolijke Vlaming tussen de Nederlanders op kantoor en zonnepanelenmonteur bij ESS Zonnepanelen.

Leer Vincent beter kennen

Waël

Waël volgt een opleiding installatietechniek en is 4 dagen in de week werkzaam bij ons als hulpmonteur zonnepanelen.

Leer Waël beter kennen

Melvin

Deze aanpakker geeft leiding aan de montageteams. Niets is te veel gevraagd voor Melvin. Zijn twee lieve kindjes staan op nummer 1 voor deze vader.

Orlando

Het zit in de familie wordt vaker gezegd. Buiten collega’s zijn Orlando en Melvin ook halfbroertjes. En wat doen broertjes vaak? Streken uithalen! En dat doet Orlando wel graag. Uiteraard heeft Melvin hem die streken bij jouw op het dak afgeleerd!

Ayoub

Ayoub maakt het montageteam van Melvin en Orlando compleet. Achter zijn stoere uiterlijk schuilt een klein hartje.

Ali

Ali is de grappenmakers onder de monteurs. Is Ali niet bezig met de spanning te meten van jouw zonnepanelen? Dan is hij vaak thuis in de weer met een van zijn 4 kinderen.

Mehmet

Onbevreesd is zijn middelste naam. Is Mehmet niet bezig met het installeren van zonnepanelen op je dak? Grote kans dat deze trotse papa de spanning opzoekt terwijl hij op zijn motor rondrijdt.

Sevdin

Samen met Ali en Mehmet is Sevdin vaak op het dak te vinden voor het installeren van een stralende zonne-installatie.

Jeffrey

Als we het hebben over iemand die altijd zijn best doet, dan hebben we het over Jeffrey. Met zijn altijd vriendelijke lach zorgt hij voor 100% tevredenheid bij onze klanten.

Jeroen

Jeroen zal er alles aan doen om jouw zonnepanelen-installatie helemaal tip top in orde te maken.

Youssef

De altijd vriendelijke Youssef monteert door weer en wind op jouw dak.