085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.31

Blog

Filter:
×

Gebruik van een thuisbatterij

Een thuisbatterij, wordt ook wel een thuisaccu genoemd. Hiermee kun je je teveel aan zonnestroom opslaan om op een later moment te gebruiken. Deze accu krijgt een vaste plek bij jou thuis, bijvoorbeeld in een kelder of hij wordt opgehangen aan de muur.
Lees meer

Blijvend hoge energieprijzen reëel, inflatie loopt verder op

Het Centraal Planbureau (CPB) houdt er rekening mee dat Nederland te maken krijgt met blijvend hoge energieprijzen. Hierdoor zal de inflatie voor Nederlanders dit jaar en volgend jaar verder oplopen.
Lees meer

Mogelijkheden opladen elektrische auto

Overweeg je om over te stappen naar een hybride of een volledig elektrische auto? Dan moet je je auto volladen in plaats van voltanken. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden hiervoor.
Lees meer

Besparen op je energierekening

Heb jij ook een torenhoge energierekening en wil jij je geld liever ergens anders aan uitgeven? Kijk dan snel naar onze tips.
Lees meer

Recordopbrengst duurzame energie

In Nederland kwam de afgelopen periode meer dan de helft van alle gebruikte elektriciteit uit hernieuwbare bronnen.
Lees meer

Is verduurzamen te duur?

Uit onderzoek door de Nederlandsche bank is gebleken dat veel Nederlanders met een koopwoning niet genoeg spaargeld hebben om hun huis te verduurzamen. Daarom wordt het voor deze doelgroep lastig om te verduurzamen.
Lees meer

Je huis met zonnepanelen verkopen: hoe werkt dat?

Je hebt zonnepanelen aangeschaft in jouw koophuis, maar nu is toch het moment daar dat je denkt aan verhuizen. Wij vertellen je welke mogelijkheden je hiervoor hebt.
Lees meer

Hoe onderhoud ik mijn zonnepanelen?

Als je zonnepanelen op je dak hebt liggen wil je uiteraard dat ze optimaal blijven presteren. Wij leggen je uit hoe je jouw zonnepanelen het beste kunt onderhouden en reinigen.
Lees meer

Geld lenen voor een zonnepanelen-installatie is slim, huren niet

Het aanschaffen van zonnepanelen is voor veel mensen een flinke investering. Wie niet uit eigen zak de investering wil of kan doen voor zonnepanelen doet er goed aan om het kopen van zonnepanelen via een lening te doen, de duurzaamheidslening dus.
Lees meer

Zonnepanelen op je bitumen dak

Er zijn zoveel verschillende soorten daken tegenwoordig met verschillende afwerkingen, dit vraagt natuurlijk om de juiste kennis en kunde met betrekking tot het installeren van zonnepanelen.
Lees meer