+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.32

Blog

Filter:
×

Wat leveren zonnepanelen je nu daadwerkelijk op?

Hoe eerder jij jouw zonnepanelen aanschaft, hoe eerder jij gaat besparen op jouw energierekening en des te sneller heb jij je zonnepanelen terugverdiend. Een gemiddeld zonnepanelensysteem heb je al op 6 tot 7 jaar terugverdiend!
Lees meer

Het positieve effect van zonnepanelen op de verkoopprijs van je woning

Isolatie en zonnepanelen zijn de duurzaamheidsmaatregelen die het meest positieve effect hebben op de verkoopprijs van een woning. Dat blijkt uit onderzoek van NVDE en NVM onder bijna 600 makelaars.
Lees meer

Zonnepanelen in de herfst en winter

De dagen in de herfst en winter zijn nu eenmaal korter en de zon is niet heel vaak aanwezig. Toch hebben wij een paar goede redenen om juist in de herfst of in de winter zonnepanelen aan te schaffen.
Lees meer

Tips om te besparen op je energierekening

Nu de energieprijzen telkens maar blijven stijgen, hebben wij een aantal tips voor je waarmee je al gauw honderden euro’s per jaar kunt besparen op je energierekening. Mooi meegenomen toch?
Lees meer

Energieprijzen blijven stijgen

Energieprijzen stijgen momenteel nog steeds ongekend hard door in Nederland. Als de prijzen zo hoog blijven, krijgt het deel van de huishoudens met variabele tarieven vanaf begin volgend jaar een fors hogere energierekening.
Lees meer

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige studenten die interesse hebben in de duurzame branche.
Lees meer

Aantal zonnepanelen groeit enorm, maar hoe worden ze gerecycled?

De verwachting is dat het aantal huishoudens met zonnepanelen in de komende vijf jaar gaat verdubbelen. Dit roept de vraag op wat er gebeurt met al die zonnepanelen nadat ze hun levensduur hebben gehad.
Lees meer

Interview Maureen aantrekkelijk werkgeverschap

Maureen Kodas-Boelens (27 jaar), onderneemster in hart en nieren, vormt samen met haar broer Bart de directie van ESS Zonnepanelen in Geleen.
Lees meer

Interview Alexander Manager Particulier

In zijn vrije tijd kunnen we de altijd vrolijke Alexander Schilperoord vinden achter de BBQ, voetballend of wandelend met zijn honden Acey en Chete. Alexander is nog niet zo lang doorgegroeid naar zijn nieuwe functie Manager Particulier. Tijd om hem beter te leren kennen.
Lees meer