+31 (0)85 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing

Wat kun jij besparen met zonnepanelen?

Bereken hoeveel euro jij ieder jaar kunt besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonnepanelen.

Info icon

Bereken je besparing binnen 60 seconden

Blog

Stageplaatsen beschikbaar

Ben jij op zoek naar een stage in het commerciële werkveld? En wil je een stage waar je energie van krijgt? Zoek dan niet verder!
Bij ESS Zonnepanelen staan we altijd open voor stagiair(e)s! Momenteel hebben we zowel op onze marketingcommunicatieafdeling als ook onze commerciële afdeling MBO en HBO plekken beschikbaar.

  • Commerciële binnendienst
  • Commerciële buitendienst
  • Marketingcommunicatie

Stuur een mailtje naar info@zonnepanelen-ess.nl met je CV en geef aan op welke afdeling je stage zou willen lopen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Interview met Alexander

In zijn vrije tijd kunnen we de altijd vrolijke Alexander Schilperoord vinden achter de BBQ, voetballend of wandelend met zijn honden Acey en Chete. Vanaf 1 april 2019 is Alexander in dienst bij ESS Zonnepanelen, maar sinds dit jaar mag hij zichzelf manager particulieren noemen. Tijd om hem beter te leren kennen!

Lees meer

Interview Maureen over aantrekkelijk werkgeverschap

Maureen Kodas-Boelens (27 jaar), onderneemster in hart en nieren, vormt samen met haar broer Bart de directie van ESS Zonnepanelen in Geleen. ESS Zonnepanelen maakt kans op de titel 'Aantrekkelijkste werkgever van Limburg'. Wat houdt aantrekkelijk werkgeverschap in voor onze directrice? Je leest het hier. 

Lees meer

Ook in 2020 behoort Nederland tot de top 5 afzetmarkten voor zonnepanelen in Europa

Ondanks de coronacrisis groeiden de verkopen in heel Europa met zo’n 11 procent, wat betekent dat in heel Europa 18,7 gigawattpiek is geïnstalleerd. Het cumulatieve vermogen in Europa komt in 2020 uit op 137,2 gigawattpiek.

Lees meer

Vacature adviseur duurzame energie

Vanwege de zeer snelgroeiende duurzame markt zijn wij op zoek naar een leergierige, fanatieke en energieke medewerker verkoop in de buitendienst die ons team wil komen versterken.

Lees meer

Elektrisch rijden is steeds goedkoper voor particulieren

Elektrisch rijden is het afgelopen jaar goedkoper en toegankelijker geworden voor particulieren. Het verschil tussen een benzine auto en een elektrische auto was afgelopen jaar 0,6 cent per gereden kilometer. Ook zijn er meer modellen elektrische auto's bijgekomen.
(4 december 2020)

Lees meer

Coronacrisis stuwt opbrengst zonnepanelen omhoog

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat eigenaren van zonnepanelen dit jaar een relatieve hoge opbrengst hebben aan Wattpiek. De coronacrisis leidde tot een afname van de luchtvervuiling boven Nederland door het verminderde vlieg- en wegverkeer. Dit resulteerde in een 2,5 procent hogere gemeten zonnestraling tijdens de eerste coronapiek.
(25 november 2020)

 

Lees meer

Goed nieuws: zonnepanelen vallen in 2021 weer opnieuw in de ISDE

Goed nieuws: zonnepanelen vallen in 2021 weer opnieuw in de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie voor particuliere en zakelijke gebruikers)!

Vanaf eind 2020 is het ook mogelijk om ISDE-subsidie te krijgen voor zonnepanelen op scholen, zorginstellingen en het MKB met kleinverbruikersaansluiting. Voor de ISDE loopt de openstellingsperiode van 4 januari 2021 tot en met 31 december 2021.
 

Lees meer