085 800 02 36 Hofkamp 24, 6161DC, Geleen
Bereken je besparing
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.31

Blog

Filter:
×

Is verduurzamen te duur?

Uit onderzoek door de Nederlandsche bank is gebleken dat veel Nederlanders met een koopwoning niet genoeg spaargeld hebben om hun huis te verduurzamen. Daarom wordt het voor deze doelgroep lastig om te verduurzamen.
Lees meer

Je huis met zonnepanelen verkopen: hoe werkt dat?

Je hebt zonnepanelen aangeschaft in jouw koophuis, maar nu is toch het moment daar dat je denkt aan verhuizen. Wij vertellen je welke mogelijkheden je hiervoor hebt.
Lees meer

Hoe onderhoud ik mijn zonnepanelen?

Als je zonnepanelen op je dak hebt liggen wil je uiteraard dat ze optimaal blijven presteren. Wij leggen je uit hoe je jouw zonnepanelen het beste kunt onderhouden en reinigen.
Lees meer

Geld lenen voor een zonnepanelen-installatie is slim, huren niet

Het aanschaffen van zonnepanelen is voor veel mensen een flinke investering. Wie niet uit eigen zak de investering wil of kan doen voor zonnepanelen doet er goed aan om het kopen van zonnepanelen via een lening te doen, de duurzaamheidslening dus.
Lees meer

Zonnepanelen op je bitumen dak

Er zijn zoveel verschillende soorten daken tegenwoordig met verschillende afwerkingen, dit vraagt natuurlijk om de juiste kennis en kunde met betrekking tot het installeren van zonnepanelen.
Lees meer

Regeerakkoord Nederland alle feiten op een rij

Om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn, scherpt het kabinet het doel voor 2030 in de Klimaatwet aan tot ten minste 55 procent CO2-reductie
Lees meer

Dilemma: afschaffen btw op zonnepanelen leidt tot oneerlijke concurrentie

De Europese Unie is aan het kijken om haar lidstaten de mogelijkheid te geven om de btw op zonnepanelen te verlagen tot 0 procent. Nu leidt dit tot een discussie, want draagt het daadwerkelijk bij aan een snellere uitrol van zonne-energie?
Lees meer

Je huis verkopen met zonnepanelen

Je hebt zonnepanelen aangeschaft in jouw koophuis, maar nu is toch het moment daar dat je denkt aan verhuizen. Je vraagt je misschien af of je de investering in jouw huis nu kwijt bent. Gelukkig is dat helemaal niet waar!
Lees meer

Hoe werken zonnepanelen nu eigenlijk?

Zonnepanelen, wellicht heb je ze al op je dak liggen of ben je dit nog van plan. Maar hoe werken ze nou eigenlijk? We leggen het je graag uit aan de hand van een aantal veelgestelde vragen.
Lees meer

Wat leveren zonnepanelen je nu daadwerkelijk op?

Hoe eerder jij jouw zonnepanelen aanschaft, hoe eerder jij gaat besparen op jouw energierekening en des te sneller heb jij je zonnepanelen terugverdiend. Een gemiddeld zonnepanelensysteem heb je al op 6 tot 7 jaar terugverdiend!
Lees meer