Zonnepanelen op uw dak

Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor milieu en portemonnee

Duurzame energie uit de zon

Voor niets gaat de zon op luidt het spreekwoord en daar zit een grote kern van waarheid in. Zonne-energie levert dus “gratis” warmte en licht, elke keer weer, dag in dag uit. Het licht en warmte die de zon elke dag produceert kunnen we gebruiken om energie op te wekken op een rendabele en milieuvriendelijke manier.

Hoog rendement op uw investering

De Zonnepanelen van ESS kennen een hoog rendement door de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u al snel uw investering terugverdienen. Met een gemiddeld jaarlijks rendement van 14% op uw investering is de keuze om uw spaargeld te investeren in zonnepanelen zeer verstandig.

Zonne-energie goed voor uw portemonnee

Zonne-energie is naast goed voor het milieu ook nog eens goed voor uw portemonnee. U bespaart flink op uw energierekening. Door de lange levensduur van de zonnepanelen is er altijd sprake van een positief rendement op uw investering. In het merendeel van de gevallen is het zelfs mogelijk om een energienota van 0 euro te behalen.

Geen stijgende energieprijzen meer

Wilt u flink besparen op uw energie rekening, onafhankelijk worden van dure energiemaatschappijen en gebruik maken van simpelweg de zon? Dat kan, met onze zonnepanelen op uw dak.