De werkwijze van ESS

Een helder bedrijf met duidelijke stappen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Eerlijk advies en ouderwets goede service

ESS heeft als missie een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland en onze wereld. Dat willen we als familie bedrijf doen op een gepassioneerde en vriendelijke wijze met kwaliteitsproducten, helder advies en een degelijk servicegerichte aanpak. Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Eerlijk en persoonlijk advies van onze adviseurs, gewoon bij u thuis

Onze adviseur komt vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken en zal vervolgens een passend advies voor u samenstellen. Zoals u weet is geen enkele praktijk situatie het zelfde en verdiend deze onze persoonlijke aandacht. Met behulp van ons assortiment aan kwaliteitsproducten hebben wij voor iedere specifieke situatie een oplossing. Wij onderscheiden ons dan ook van vele andere zonnepanelen leveranciers door geen offertes op afstand uit te brengen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste prijs kwaliteit verhouding en geen onverwachte kosten achteraf.

Geen risicovolle aanbetaling

Eerlijk zaken doen!  Wij geloven in onze producten en service en vinden daarom een risicovolle aanbetaling overbodig. Wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk. Indien u akkoord gaat met onze offerte plannen wij de montage dag voor u in op een door u gewenst moment. U draagt zorg voor een betaling op de dag van oplevering van uw zonnepanelen systeem. Dit kan veilig en snel via ons online betaalsysteem.

 • Maak een afspraak

  Maak hier online een afspraak voor een volledig gratis en vrijblijvend persoonlijk advies

 • Persoonlijke adviesgesprek en opname

  Persoonlijk advies bij u thuis, Wij verrichten een vakkundige opname en voorzien u van deskundig advies op maat. Ook maken ter plaatse een passende offerte voor u incl besparingen berekening en onafhankelijke opbrengst berekening.

 • Montage van uw systeem

  Montage datum wordt gepland op een dag dat het u uitkomt! Op de dag van montage voorzien de vakkundige monteurs uw huis van het gekozen systeem. Wij ruimen alle gemaakte rommel weer op en gaan pas weg als u tevreden bent!

 • Betaling zodra u een tevreden ESS klant bent

  U Betaald het geïnstalleerde systeem pas op de dag van oplevering nadat de monteurs de sporen hebben opgeruimd en u volledig tevreden bent! Dus geen risico volle aanbetaling bij ESS, U vertrouwd ons wij vertrouwen u!

 • Btw teruggave

  Vorder de BTW eenvoudig terug via onze btw retour service. Dit is ongeveer 21% van het totale factuur bedrag.